Vinyl / marmoleum

Vinyl- en marmoleum vloeren staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Geniet van de kwaliteit, het comfort en de prachtige uitstraling. Het is verkrijgbaar in een groot aantal dessins, van een natuurlijk houtmotief tot een sprankelend innovatief dessin. Het uitzoeken van de juiste vloer voor in huis is een leuke en ook uitdagende klus. Wij adviseren u graag.

Transparant 500x500

MARMOLEUM

Het milieuvriendelijke Marmoleum staat voor duurzaam en aangenaam. Het is een prachtig natuurproduct dat CO2-neutraal wordt geproduceerd. Novilon vinylvloeren zijn mooi, stil, praktisch en sterk. Met prachtige kleuren en dessins waaronder ook hout en steen. Allura pvc stroken, uniek omdat elke strook anders is, flexibel en maatvast. Een vloer die mooi blijft, met en zonder V-groef te installeren in bijvoorbeeld halfsteensverband of visgraatmotief.

Vinyl

Vinyl is verkrijgbaar in een groot aantal dessins, van een natuurlijk houtmotief tot een sprankelend innovatief dessin. Onze vinylproducten zijn stijlvol en buitengewoon duurzaam. Al onze vloeren hebben niet alleen een onderscheidend design, maar ze zijn ook nog eens bijzonder functioneel en eenvoudig te onderhouden ongeacht de toepassing. Het kan worden gebruikt overal waar mensen werken, leren, spelen of zich verplaatsen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?