GORDIJNEN

Gordijnen maken uw interieur helemaal compleet. Ze creëren warmte, gezelligheid en zorgen ook nog eens voor een aangename akoestiek. Wanneer u iets nieuws voor de ramen wilt, is dat geen keuze die à la minute wordt gemaakt. Al heeft u zelf nog zulke mooie ideeën, de vraag wat bij uw type raam past, is vaak moeilijk te beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat uw raambekleding, materiaalkeuze en kleurkeuze aansluit bij uw stijl en inrichting.

Transparant 500x500

PRAKTISCHE VOORDELEN

Overgordijnen, transparanten, inbetweens of uni’s, en zelfs verduisterend. Gordijnen winnen steeds meer terrein. En dat is niet voor niets. Gordijnen hebben namelijk een aantal belangrijke, praktische voordelen. Ze houden warmte binnen, maar ook zon tegen. Ze hebben een isolerende functie en bovendien dragen gordijnen bij aan een optimale akoestiek in huis. En de verduisterende variant is ideaal voor de slaapkamer, of voor een ruimte in huis waar de zon veelvuldig naar binnen schijnt.

hip aanbod VAN moderne gordijnen

Gordijnen maken de sfeer in je huis en completeren jouw woonstijl. Natuurlijk valt er genoeg te kiezen, maar de voorselectie hebben wij alvast voor u gedaan en die heeft een compact maar hip aanbod van moderne gordijnen opgeleverd. Met verschillende dessins, kleuren en stoffen van nu. Gaat u voor warme vouwgordijnen, mooie transparante gordijnen of verduisterende overgordijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Prachtige gordijnen met een betrouwbare kwaliteit en een lage prijs.

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?