Rolgordijnen

Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte. Onze collectie biedt een aantal bijzondere modellen. Elk model rolgorijn heeft z’n eigen functionele eigenschappen en toepassing.

Transparant 500x500

Ruime collectie

De collectie bevat ruim 300 stoffen. Dat biedt u een ruime keuze in kleur, structuren en transparanties. De rolgordijnen worden geleverd met ketting-, handbediening via onderlat of gemotoriseerde bediening. Hierbij heeft u de keuze uit een batterijmotor (12V), een accumotor (12V) en een bedrade motor (24V en 230V).

STOFFEN

Transparante en lichtdoorlatende stoffen filteren het licht mooi en geven sfeer aan uw woonkamer. Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers. Zo slaap je lekker in een donkere ruimte, ook in de zomer. Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor. Antistatische stoffen weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. Deze zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?