Houten jaloezieën & shutters

Wij inspireren u graag met de houten jaloezieën & shutters. Ze creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezieën & shutters. Kom gerust langs om de uitgebreide collectie te bekijken, voelen en om een persoonlijke keuze te maken. Wij advizeren u graag!

Transparant 500x500

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Wij inspireren u graag met onze collectie houten jaloezieën. Ze creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. De lamellen  zijn gemaakt van duurzaam hout met FSC® keurmerk en verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes.

SHUTTERS

Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken of stroken gemaakt meestal van hout en ze zijn in Nederland vooral bekend geworden door de Amerikaanse strandhuizen. Ze worden altijd op maat gemaakt en door ons vakkundig in het kozijn gemonteerd. Door deze wijze worden ze een onderdeel van uw woning en krijgen een uniek karakter.

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?