Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering. U wilt van uw huis uw thuis maken door een persoonlijke sfeer te creëren. Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in een interieur. Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën.

Transparant 500x500

BIJZONDERE MODELLEN

Verticale jaloezieën zijn perfect voor schuifpuien of grote glaspartijen. Onze collectie verticale jaloezieën biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen decoratieve en functionele eigenschappen. Eze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Fraaie kleuren en transparanties

Deze collectie biedt lamellen in mooie naturel kleuren en in verschillende transparanties. Ze komen goed tot hun recht in een strakke moderne inrichting of kantoorruimtes. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende bedieningsvormen:

  • Koord/ketting bediening
  • Elektrische bediening
  • Monocommando bediening
  • Trek-tuimelstang bediening
Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?