PVC VLOEREN

De vloer die al jaren door z’n duurzaamheid gebruikt werd in de projectinrichting heeft inmiddels z’n plaats veroverd in de vele woonhuizen. De PVC-stroken hebben een natuurlijke (houten of stenen) uitstraling. Anders dan de laminaat worden ze op een egale ondergrond gelijmd, hierdoor zijn ze slijtvast, duurzaam in onderhoud, hebben ze een aangenaam loopgeluid en kunnen ze de warmte op de gewenste wijze doorlaten

Transparant 500x500

Aangenaam én stil

Het gevoel van welbehagen toe als je over een PVC-vloer loopt. De veerkrachtige laag van een PVC-vloer anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten. Omdat het over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel.

Een van de grote voordelen van PVC-vloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum.

Beschermend en waterdicht

De PVC-vloer is uitstekend geschikt voor vloerverwarming en/of vloerverkoeling. Door de goede waterbestendigheid kan het worden gebruikt in de vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Het onderhoud beperkt zich in tot het regelmatig stofwissen en/of moppen.

Wij nodigen u uit om onze uitgebreide collectie aan PVC-vloeren te komen bekijken en wij helpen u graag bij het maken van een persoonlijke keuze!

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?