VLOEREN & TRAPPEN

Een vloer is de basis voor het interieur. De keuze in de vloerenafwerking is groot, van zachte tot harde vloerbedekkingen. Door de ruime keuze was het bekleden van een vloer nooit zo makkelijk! U kiest een vloerafwerking die bij u past op basis van de eigenschap, kleur, uitstraling, voordeel in onderhoud enz. Gelukkig zijn de mogelijkheden voor het bekleden van uw trappen even ruim. Laat ons u adviseren in het maken van de juiste keuze voor uw vloeren en trappen.

Transparant 500x500

VLOER OP MAAT

Verhuis- of verbouwingsplannen ? Dan moet er vaak worden nagedacht over een nieuwe vloerbedekking. Wij denken graag met u mee wat er mogelijk is en welke keuzes het beste bij u en uw interieur passen. Kom gerust langs in de winkel om het ruime assortiment te bekijken en te beleven.

PVC, TAPIJT, LAMINAAT, VINYL EN MARMOLEUM

Bij ons kunt u terecht voor PVC, in click, maar ook geheel verlijmd, laminaat, tapijt, vinyl en natuurlijk ook voor marmoleum. Trappenbekleding, traploper of een mooi afgewerkte PVC kan bij ons ook. En vergeet niet een mooi afgewerkte karpet op maat kan doen voor uw interieur !

Transparant 500x500

ADVIES & SERVICE

Wij geven u uitgebreid advies ten aanzien van uw wensen omtrent uitstraling, isolatie, slijtvastheid, waterbestendigheid, duurzaamheid en onderhoud. Na het opmeten en berekenen van de juiste metrage, krijgt u van ons een overwogen en een exacte offerte. Onze vakmensen leggen de vloer en maken het geheel compleet. U ziet het eindresultaat direct!

Meer sfeer in uw huis?