VOUWGORDIJNEN

De vouwgordijn is al jaren een trend in de Hollandse woning. Door z’n functionaliteit en mooie dessins is het toepasselijk voor alle ruimtes, van woonkamer tot in de keuken. Naast de standaard stoffen voor vouwgordijnen hebben wij de mogelijkheid om de vouwgordijnen te confectioneren vanuit eigen collectie. Hierdoor is de keuze in stoffen, kleur, lichtdoorlatendheid en uitstraling enorm. Kom gerust langs om de uitgebreide collectie te bekijken, voelen en om een persoonlijke keuze te maken.

Transparant 500x500

SFEER EN WARMTE

Met een vouwgordijn creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving. Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen? Trek het vouwgordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond? U bepaalt zelf het zicht naar buiten. Er zijn verschillende mogelijkheden qua modellen. U kunt kiezen voor een model met een nonchalante uitstraling in bijvoorbeeld een landelijk interieur. Heeft u een modern of strak interieur? Kies dan voor een model met baleinen.

Ruime keuze uit prachtige stoffen

Onze collectie bestaat uit mooie, kwalitatief hoogwaardige stoffen. U vindt hier prachtige natuurlijke stoffen als katoen en linnen. Deze stoffen passen prachtig in landelijke interieurs en interieurs ingericht met natuurlijke materialen. Warme velours en chique glanzende stoffen geven uw interieur allure en klasse. Naast effen stoffen bevat deze collectie ook prachtige dessins, van subtiele patronen en klassieke dessins tot ware eye-catchers.

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?