TAPIJT

Een mooi tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.
Bij ons vindt u een ruime keuze tapijten, tapijttegels, lopers, karpetten en (droogloop)matten. De keuze in kleur, dessin, functionaliteit en kwaliteit kunt u zelf ondervinden in onze winkel. Wij assisteren u met het maken van de juiste keuze.

Transparant 500x500

Warm en sfeervol

Heeft u verhuisplannen of wilt u uw woning een metamorfose geven? De vloer is de basis voor uw interieur en bepaalt de sfeer in uw huis. Er zijn veel redenen om voor zachte vloerbedekking te gaan. Zodra u een woonruimte binnengaat waar vloerbedekking ligt, krijgt u al snel een behaaglijk en comfortabel gevoel. Vloerbedekking is warm en sfeervol. Wij hebben tapijt in eigentijdse kleuren, dessins en structuren en is perfect te combineren met het interieur van de verschillende woonruimten in uw huis.

VAKKUNDIGE STOFFERING

Na het opmeten en berekenen van de juiste metrage, krijgt u van ons een overwogen en een exacte offerte. Onze vakkundige stoffering maakt het geheel compleet. U ziet het eindresultaat direct!

Voor een optimaal effect laat u het tapijt kamerbreed leggen. Maar u kunt natuurlijk ook voor een Vloerkleed op Maat gaan. Stem de kleur af op de gewenste sfeer: donkere tinten doen een ruimte kleiner en knusser lijken, lichte tinten geven een fris en ruimtelijk effect.

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?