laminaat

Een mooie laminaatvloer vormt de basis van uw interieur. Laminaatvloeren zijn enorm populair vanwege hun natuurlijke en tijdloze uitstraling en de lange levensduur. Bij ons vindt u vloeren vinden in elke smaak, woonstijl en uitstraling. Maak een afspraak om de laminaatcollectie in de winkel te bekijken. En laat u inspireren.

Transparant 500x500

JUISTE VLOERKEUZE

We hebben diverse planklengtes, -breedtes en-diktes beschikbaar, sommige met v-groeven om de afmetingen te accentueren. Dankzij de grote variatie aan kleuren en stijlen, past laminaat in ieder interieur. Ook is een laminaatvloer geschikt voor vloerverwarming. 

Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste vloerkeuze voor uw interieur!

MODERN EN KLASSIEK

Onze collectie laminaatvloeren biedt moderne en klassieke dessins die al sinds jaar en dag populair zijn. De dessins worden benadrukt door een speciale reliëftechniek die de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra laat opvallen. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt volgens de hoogste normen en zijn behandeld met een extra sterke beschermingslaag, die onze vloeren goed bestand maakt tegen strepen, vlekken en krassen

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?