Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn te vinden in diverse stijlen, kleuren, maten en toepassingen. Door de ontwikkelingen in de laatste jaren is de functionaliteit een stap vooruitgegaan en is het bedienen van de jaloezieën van beneden naar boven (bottom-up) mogelijk geworden. Het is een perfecte combinatie van sfeer en techniek. Horizontale jaloezieën  bieden een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de horizontale jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.

Transparant 500x500

EINDELOZE STIJLEN

Met horizontale jaloezieën bent u niet meer gebonden aan een aluminium strook, maar kunt u kiezen uit kunststof of hout. Tevens zijn de stijlen eindeloos geworden door diverse motieven in de jaloezie tot maatwerk. Onze collectie horizontale jaloezieën biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen functionele eigenschappen en toepassing. 

Ruime keuze in modellen en bediening

Er zijn bijzondere modellen verkrijgbaar voor geavanceerde daglichtregulering. De mogelijkheden in daglichtregulering zijn groot met horizontale jaloezieën. Welke vorm van daglichtregulering u ook wenst, wij bieden het geschikte model. Daarnaast zijn Horizontale Jaloezieën goed toepasbaar in bijzondere ramen als dakramen of ramen met een schuine zijde. U heeft ruime keuze in handbediening en gemotoriseerde bediening.

Transparant 500x500

Meer sfeer in uw huis?